woensdag 20 mei 2009

Indrukwekkende Playlist van http://www.youtube.com/user/SuicideStokie

"Secret Space"

Er zitten hele boeiende afleveringen tussen. Het is een film opgedeeld in vele delen. Als je een keer de tijd hebt zou ik er echt een avondje voor gaan zitten. Je hoeft niet alles te geloven natuurlijk, maar intrigerend is het zeker! zie onderaan dit blogartikel de beschrijving zoals geplaatst door de samensteller van deze playlist......









Playlist Beschrijving
Vertaling: Innerworldz

Deze film onthult de ware aard van de NASA en hun geheime ruimtemissie. Er zijn vele film fragmenten van UFO's genomen door de Space Shuttle cameras die nooit aan het publiek zijn getoond.

Maar meer nog dan dat wordt in deze video's de betrokkenheid van Aleister Crowly (google deze man als je hem niet kent!), de satanskerk en de vrijmetselarij in de Apollo Maanmissies blootgelegd. We dringen door tot in Rusland en stuiten op buitenaardse technologie, uitgevonden om de ziel van een gekidnapte persoon te scannen. Er volgt een grondige analyse van officiele NASA opnamen van UFO's die neergehaald worden door geheime wapens op aarde. En nooit eerder gepubliceerde opnamen van een groep van buitenaardse 'ronddansende' lichten die signalen zenden naar de bemanning van de space shuttle, worden getoond.

Dit is de eerste film ooit gemaakt die de aan de gang zijnde geheime ruimteoorlog blootlegt...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten