dinsdag 19 mei 2009

Project Camelot Interviews Leo Zagami - Part 1 of 3

Leo Zagami
geinterviewed door 'Project Camelot', in zijn huis in Oslo, Noorwegen in februari 2008.
bron: http://www.youtube.com/user/jagbodhi
YT kanaal van Kerry Cassidy van Project Camelot

Vertaling door Innerworldz
(Project Camelot bestaat uit Bill Ryan en Kerry Cassidy, te bereiken per mail: support@projectcamelot.org)

"
Leo Lyon Zagami, ex lid van de 'Comitato esecutivo Massonico' van Monte Carlo, was tot voor kort een high profile lid van de Italiaanse Illuminati. Hij is een 33rd degree vrijmetselaar en een senior lid van de beruchte P2 Lodge. Hij was de 'Prins', opgeleid om de Illuminati Koning Licio Gelli op te volgen. Leo Zagami komt uit een Schots-Siciliaanse Illuminati aristocratische familie (*), en is vanaf zijn jeugd betrokken bij de Illuminati Order.

Zijn afschuw van satanistische, occulte rituelen en de ware bedoelingen van diegenen die zichzelf
beschouwen als de elitaire leiders van de planeet, heeft hem doen besluiten deze elite te ontmaskeren door het ware verhaal te vertellen.

Snel, intelligent, symphatiek, gepassioneerd, en met een enorme hoeveelheid inside informatie over de werkwijzen van de Machten tot zijn beschikking, heeft Leo de mensen van Project Camelot verwelkomd in zijn huis in Oslo, waar hij als het ware in ballingschap woont.

In een twee en een half uur durend interview kreeg Project Camelot amper inzicht in het topje van de berg kennis die Leo heeft en presenteert hier een samenvatting voor diegenen die niet op de hoogte zijn van het labyrinth van details over het meest belangrijke verhaal van deze tijd.

Een waarschuwing: het materiaal kan hier en daar schokkend zijn.

Leo heeft een hoge prijs betaald voor het geven van dit interview. Dagen na het interview heeft zijn vrouw Fatma Suslu (van Turkse afkomst en een ambitieuze Noorweegse politica) hem verlaten, verdenkt de mensen van Project Camelot agenten te zijn. Na haar vertrek is Leo kort opgepakt geweest, en zijn mobiele telefoon en computers werden geconfisceerd door de politie. Hij wil Noorwegen zo snel als mogelijk verlaten.

Leo is een moedige man en we wensen hem alle goeds toe. Hij is vastbesloten en veerkrachtig. Zijn informatie en kennis is buitengewoon en gedetailleerd, voor meer is zijn Illuminati Confessions website beschikbaar. We zijn van plan contact met hem te houden en zullen hem steunen waar we kunnen.
"

Innerworldz:
There is a lot of controversion on the person of Leo Lyon Zagami. But i think what he has to say is significant and should be heard. Zagami appears to have a lot of inside information, i think this interview in 3 parts is interesting to listen to and worth spreading. But as goes for everything, don't just believe everything but investigate further. Be careful when taking a standpoint. Above all, be informed as much as possible en and realise there is always a dark and a light side to each case.

Er is veel controversie, discussie over de persoon van Leo Lyon Zagami. Maar hij lijkt over een hoop inside informatie te beschikken. Interessant om te beluisteren, en belangrijk om te verspreiden. Maar zoals voor alles geldt, geldt ook voor dit interview: niet alles klakkeloos aannemen en verder onderzoeken.

Mijn persoonlijke standpunt: kijk uit voordat je een standpunt inneemt, zorg er vooral voor dat je goed bent ingelicht..er is altijd een donkere en een lichte kant aan 1 zaak.


(*)http://leozagami.wordpress.com/2008/06/19/leo-lyon-zagami-family-background-research/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten