dinsdag 19 mei 2009

The Obama Deception HQ Full length version

bron (tekst): Youtube user ChangeDaChannel.

bronnen: 


DVD bestellen:
http://infowars-shop.stores.yahoo.net...
http://www.obamaimpeachment.org/ 


Vertaling door Innerworldz:

'The Obama Deception' is een confronterende film die de mythe onderuithaalt dat Barack Obama zich inzet voor het welzijn van de Amerikaanse burgers.

Het fenomeen Obama is een misleidingsplan, zorgvuldig gesmeed door de leiders van de Nieuwe Wereld Orde. Obama wordt neergezet als de Verlosser, in een poging Amerika geruisloos naar wereldwijde slavernij te leiden.

Er is een kritiek punt bereikt in de plannen van de Nieuwe Wereld Orde. Het gaat niet om politiek links of rechts, het gaat om een totalitaire wereldorde. De internationale banken zijn bezig de Amerikaanse burger te beroven en ze slaaf te maken van een wereldwijde plantage.

Wat komt aan bod in deze film: voor wie werkt Obama? Welke leugens verkondigt hij en wat is zijn ware plan? Als je bereid bent de feiten onder ogen te zien, en de hype te doorzien, is dit een film die je moet zien!

Bekijk The Obama Deception en je zult gaan inzien dat:

  • Obama het proces om Amerika om te vormen in iets dat lijkt op Nazi Duitsland voortzet. Hij doet dat met o.a. zijn verplichte National Service, burger spionnen, de vernietiging van de Second Amendment, FEMA kampen en krijgsrecht.
  • degenen die Obama 'besturen' openlijk de oprichting van een nieuwe wereldbank aankondigen, welke iedere natie op deze planeet door middel van belastingen en militaire druk zal domineren.
  • internationale banken willens en wetens de financiele misere hebben gecreeerd om alle naties tot een faillissement te brengen en een centrale overheid te introduceren.
  • Obama van plan is de middenklasse kaal te plukken, pensioenen af te schaffen en alle staten te federaliseren zodat de populatie compleet afhankelijk wordt van de centrale overheid.
  • de elite Obama gebruikt om het publiek te sussen zodat ze heimelijk de Noordamerikaanse unie kunnen betreden en een nieuwe koude oorlog kunnen lanceren en de bezetting van Iraq en Afghanistan kunnen voortzetten

..............


lees ook:

http://www.shatteringdenial.com/obama4.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten